آیا پارک کردن موتور سیکلت در پارکینگ مجاز است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۰,۷۷۰ #57830

با سلام
اپارتمان ما 8 واحدی است و فقط 6 پارکینگ برای ساختمان تعریف شده و واحد ما پارکینگ نداره
درب پارکینگ هم بدون ریموت باز نمیشه که ما ریموت کنترل نداریم
حالا سوالم اینه که اگر من از ساکنین تقاضای ریموت کنترل کنم تا بخوام موتور سیکلتم رو توی پارکینگ پارک کنم آیا ساکنین میتونن مخالفت کنن و ریموت کنترل ندن؟
من حق پارک موتور سیکلت رو توی پارکینگ ندارم؟
مالک هستیم
ممنون

مشاوره حقوقی وقف
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرحق پارکنیگ داریدبله

با سلام خیر
حق استفاده ندارید
مکر با رضایت مالکین

سلام وقت بخیر چون شما مالک پارکینگ اختصاصی نیستید، و حق پارک در قسمت مشاعات ساختمان را هم که ندارید مگر اینکه همه ی مالکین رضایت داشته باشند وگرنه این کار ایجاد مزاحمت تلقی می شود.

خیر نمی توانید پارک کنید.

سلام باتوجه به اینکه شما پارکینگ ندارید خیر نمیتوانید مگر با رضایت اهالی ساختمان

پارکینگ دارای قسمت مشاعی و اختصاصی است شما حق ندارید بدون اجازه مالک قسمت اختصاصی موتور را آنجا پارک کنید و در قسمت مشاعات هم احتیاج اجازه همه شرکا را دارید .حسین عطاری

با سلام
اداره امور آپارتمان به هیئت مدیره است در صورتی که آنها مانعی نبینند و با درخواست شما موافقت کنند هیچ مشکلی پیش نمیاد والا واحد شما بدون پارکینگ است و شما هیچ حقی ندارید مگر با اجازه هیئت مدیره آپارتمان .
با احترام بهجت