آیا وقتی خانم دادخواست میزند که شوهر نفقه پرداخت نکرده و عسر و حرج دارد میتواند بعد در جلسه دادگاه توافقی جدا بشود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۸۲ #57828639

آیا میشود در پیرو این دادخواست مرد دادخواست عدم تمکین و درخواست تجویز ازدواج بزند لازم به ذکر است قبلا درخواست نفقه کرده و محکوم به تمکین شده و مرد هم دادخواست تجویز ازدواج کرده و زن گفته برمی گرده و به همین دلیل دادخواست تجویز ازدواج رد شده حالا میشود آیا دادخواست مجدد با توجه دادخواست طلاق برای عدم تمکین و ازدواج مجدد زد

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست تمکین ربطی به طلاق ندارد ودرصورت عدم تمکین حق ازدواج مجددشوهربا تجویز دادگاه فراهم می شود شما باید جداگانه توافق برا طلاق نمایید

با سلام و احترام
ازدواج مجدد در اثر نشوز زوجه می باشد
طلاق توافقی پرونده ای جداگانه است

بله امکانش است اگر زوجه تمکین نکند و ناشزه باشد می توانید دادخواست ازدواج مجدد را پس از اثبات این موضوع مجدد اقامه نمایید

برای طلاق توافقی زوج و زوجه هردو بایددادخواست طلاق توافقی مطرح نمایند.
در صورتی که زوج مجددا ازدواج نماید (چه با حکم دادگاه و یا بدون حکم ) برای زوجه حق طلاق ایجاد میشود.

با سلام
زمانی که حکم تمکین زوجه صادر شود و ایشان از تمکین خودداری نماید زوج میتواند دادخواست ازدواج مجدد را مطرح نماید.
درخواست طلاق توافقی باید از سوی هر دوی زوج وزوجه مطرح و تا مرحله اجرای صیغه طلاق توسط هر دو نفر پیگیری شود.
ضمنا چنانچه زوج ازدواج مجدد نماید زوجه حق طلاق دارد.

با سلام
بله اگر مطمئن هستید که برنمی گردد و تمکین نمی کند شما را در عسر وحرج گذاشته می توانید دادخواست ازدواج مجدد بدهید

در صورتیکه زوجه تمکین نموده به این موجب نمی توانید دادخواست طلاق دهید و اگر به هر دلیل دیگر خواستار طلاق باشید میتوانید با ایفای حق و حقوق زوجه دادخواست طلاق دهید