زوجه می‌تواند با قانون شش ماه عدم پرداخت نفقه درخواست طلاق با مهریه کند؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۰۸ #57807743

سلام وقت بخیر
در صورتی که زوجه برای نفقه شکایت یا اظهارنامه رسمی نداده باشد و همچنین زوج اظهارنامه رسمی عدم تمکین و یا شکایت عدم تمکین نکرده باشد
در صورتی که به زوجه نفقه نپردازد باز هم زوجه می‌تواند با قانون شش ماه عدن پرداخت نفقه درخواست طلاق با مهریه کند؟
لازم به توضیح است که مکان مشترک زوج و زوجه به مدت سه ماه است که تغییر کرده است و زوجه هیچ اطلاعی از مکان جدید ندارد

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مهریه را تادیه پرداخت نکردن ارتباطی به طلاق ندارد.

سلام مهریه نپرداختن ارتباطی به طلاق ندارد

درود
ابتدا باید دادخواست مطالبه نفقه مطرح نمایید با صدور حکم قطعی مبنی بر محکومیت زوج و اثبات عسر و حرج می توانید تقاضای طلاق نمایید.

با طرح دعوی و صدور حکم قطعی محکومیت به پرداخت نفقه و استنکاف زوج از پرداخت به مدت ۶ ماه مستمر امکان استناد به عسر و حرج و طلاق وجود خواهد داشت.

با احترام شما ابتدا باید عدم پرداخت نفقه را ثابت کنید سپس مستند به آن عسر و حرج تان ثابت می گردد.

مهریه عندالمطالبه است فلذا هیچ تاثیری در روند سایر مطالبات شما ندارد

درود
ابتدائا دادخواست مطالبه نفقه بدهید اگر الزام ممکن نبود یا تاثیر گذار نبود دادخواست طلاق به علت عدم پرداخت نفقه مطرح کنید.