اگه فردی باکسی شوخی بکنه که منجر به خودکشی بشه جرمش چیه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۷ #57805917

سلام وقت بخیر.

مثال: بگه آقای ایکیس فلان کسی که دوست داشتی رفته فرقی نمیکنه هرکی باشه وفرد شنونده باشنیدن حرف خودکشی کنه
آیا اصلا جرمی داره یا نه؟
اگر جرم داره محدوده سنی ۱۶سال جرمش چیه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خود کشی جرمی برایش در قانون متصور نیست و ترغیب کردن کسی به خود کشی اگر خیلی محرز و با برنامه ریزی و هدفدار باشد و این موضوع به قاضی ثابت شود قابل پیگرد است ولی صرف شوخی وصف مجرمانه ندارد و جرمی محسوب نمی شود.

سلام
خودکشی اساسا جرم نمی باشد و به نظر مورد مزبور نیز فاقد وصف کیفری است

با سلام
در فرض مثال، به نظر جرمی واقع نشده است
اما موضوع نیازمند بررسی بیشتر است. وقوع جرم منوط به وجود قصد برای ترغیب شخص به خودکشی است

با درود گوینده چنین حرفی که فلانی رفته است جرمی نکرده است والبته بستگی به شرایط ‌‌ نیت و قصد و وضعیت طرفین دارید

درود صرف شوخی، جرمی محقق نشده است

خیر موضوع مطروحه مصداق تحریک،ترغیب،تهدید و....نبوده و وصف مجرمانه ندارد بنابر این مجازاتی هم در قانون برای ان در نظر گرفته نشده است

سلام برای این مورد جرمی متصور نیست و دلیلی در این مورد برای مشارکت در خودکشی وجود ندارد