آیا میشود قبل از صدور رای، با توجه به پرداخت پیش قسط، از قاضی محترم درخواست توقیف یک چهارم حقوق کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۵ #57795484

با سلام و وقت بخیر.
در جلسه تقسیط مهریه، قاضی محترم ۴۰ سکه معوقه را، به ۳ تا پیش قسط و هر ۶ ماه یک عدد محکوم کردن. زوج ۳ عدد پیش قسط را دادن و از زندان آزاد شدن و زوجه از دریافت پیش قسط امتناع کردن.حال زوج شاغل هستند و حقوق و مزایایی دریافت میکنند. آیا میشود در لایحه تجدیدنظر خواهی قبل از صدور رای قطعی،با توجه به پرداخت پیش قسط، از قاضی محترم درخواست توقیف۱/۴ حقوق کرد؟؟ با توجه به اینکه زوج ۹سال متواری بودن و همچنین سکه هرروزه قیمت روز افزون دارد و همین موضوع سبب شود زوج نتواند اقساط را سر موعد پرداخت نماید و مجدد بخواهند تعدیل بزند. اگر بله،چه میزان از حقوق توقیف میشود؟ از پایه محاسبه میشود یا با حقوق و‌ مزایا. با سپاس از شما.

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدلیل اینکه مهریه از نوع سکه است فقط بایستی سکه پرداخت شود مگر اینکه در خصوص توقیف حساب هر دو طرف رضایت بدهند که از حساب محکوم علیه برداشت شود و به قیمت سکه محاسبه و کسر شود .

سلام. به نظر میرسد مسئله شما نیازمند جلسه حضوری با یک متخصص حقوق باشد. ولی به طور مختصر عرض کنم که تا زمانیکه زوج، مهریه را به طور کامل پرداخت نکند، چنانچه مجرد باشد یک سوم و چنانچه متاهل باشد میتوان یک چهارم از حقوق وی را توقیف و برداشت نمود