در خانه مادر بزرگم ساکن بودیم آیا وراث می توانند مانع ادامه زندگی کردن ما شوند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۱ #57753872

سلام.مادربزرگم ۸ ماه است که فوت شده من به همراه مادرم به مدت چند سال در خانه ی ایشان ساکن بودیم.و منتظر فروش خانه بودیم که فهمیدیم خاله هایم میخواهند سر ما کلاه بگذارند و بنا به حرف بزرگ فامیل قرار شد بعد ماه رمضان به فروش برسد.اما بعدش با کلی دعوا و جنگ امدند و کار به شکایت کشید و خودشون خانه اشان را رها کرده و به خانه ی مادربزرگم امدند و نشستند..حالا خاله هایم گفته اند که ما را (مادر و دختر بی سرپناه و بدون مرد) از خونه میندازن بیرون تا اوارمون کنن وخونه رو پلمپ کنن.وسایل ماهم داخل خونه است در یک اتاقی که ساکن بودیم.
سوال بنده اینست که:۱.ایا میتوانند ما را بندازن بیرون و اوارمون کنن و پلمپ کنند؟
۲.وسایل خود ما که داخل اتاقی که ساکن بودیم میتونند تصاحب شن؟
سپاسگذارم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
وسایل را نمیتوانند تصاحب کنند . و دارایی متوفی بعداز فوت بین وراث تقسیم میشود و در صورت عدم توافقبین وراث از بین مراجع قضایی قابل انجام است . و اگر فردی از وراث ملک را تصاحب کرد ه اند هریک از وراث میتواند ازطریق مراجع قضایی برای دریافت اجرت المثل اقدام کند .

با سلام وسایل شما به شما تعلق دارد و ارث نیست که تصاحب شود ولی مالی که از مادربزرگ به ارث رسیده متعلق به همه وراث است و نمیتوان از آن استفاده اختصاصی نمود.