نحوه شکایت از همسایه بابت نگهداری سگ چگونه است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۸,۳۲۸ #57751971

با عرض سلام و خسته نباشید.
حدود یک‌ ماه قبل همسایه ما خانه اش را به اجاره واگذار میکند، چون خونه ی ما در مرکز شهر و یک کوچه بن‌بست‌ قرار دارد و قبلا نیز این همسایه خانه ی خود را به افراد ناباب اجاره داده بود من مجبور شدم دم در ورودی دوربین مدار بسته نصب کنم، لازم به ذکر میباشد که محل های مورد اشاره آپارتمان نیست با توجه به توضیحات اینجانب متوجه تردد افراد نا آشنا و مختلف به کررات و به دفعات به این خانه شدم، که این افراد مختلف میباشند و خود این مستاجر نیز ظاهر کاملا نامناسبی دارد و همچنین حیوان خانگی هم نگهداری مینماید (سگ) که صدای‌ و پارس این سگ نیز باعث آلودگی صوتی شده است و همچنین با پارک کردن ماشین خود در محل های نامناسب عبور و مرور را برای اهالی مشکل نموده است،مهمترین مشکلی که این مستاجر ایجاد نموده تبدیل نمودن محل اجاره به محلی برای ارازل میباشد، البته به احتمال قریب به یقین محلی برای عرضه مواد مخدر نیز میباشد اما برای این عرضه هیچ دلیل و مدرکی نداریم، من با ایشان صحبت کرده و تذکر نیز دادم اما هیچ نتیجه مثبتی نگرفتم،
لذا از کارشناسان محترم درخواست میکنم نحوه ی شکایت از ایشان را توضیح بدهند و در صورت امکان متن قابل قبولی برای ارایه به مراجع قضایی تهیه کنند تا زودتر و بدون مشکل مورد قبول و اقدام قرار بگیرد

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی مزاحمت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص مزاحمت میتوانید شکایت کنید، اما صرف نگهداری از سگ و یا دیگر مسائل که فرمودید مربوط به خود شخص است و شما درباره آن ادعایی داشته باشید، ضمن اینکه نصب دوربین به شکلی که داخل منزل دیگری را نمایش دهد و ضبط و تماشای تصاویر داخل خانه دیگران نقض حریم شخصی توسط شما و قابل تعقیب کیفری و حقوقی است

با درود
به لحاظ قانون آپارتمان ها و مسکونی بودن میتوانید علیه ایشان طرح دعوا نمائید. از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی،تحت عنوان ایجاد مزاحمت.

با درود..
پ.یشنهاد می گردد ابتدا یک استشهادیه محلی به امضای تنی چند از اهالی محل تنظیم و سپس به استناد همان استشهادیه محلی تنظیمی، اقدام به طرح شکواییه مزاحمت علیه ایشان مطرح نمایید..

با توضیحاتی که جنابعالی داده اید.قطعا با اظهارنامه نتیجه ای حاصل نمی شود.شما اول یک استشهادیه تنظیم نمایید.و به امضای همسایه ها که شاهد این رفتارهای ناشایست هستند برسانید.و سپس از طریق خدمات قضایی بر علیه ایشان اقدام کنید.و استشهادیه را با دادخواست پیوست کنید.

احتراما؛
ابتدا یک اظهارنامه ارسال فرمایید و یک ظرف زمانی برای رفع مزاحمت مشخص فرمایید اگر افاقه نکرد شکوائیه تحت عنوان مزاحمت تقدیم نمایید

طبق قوانین آپارتمان می توانید ثبت شکایت کنید
اما ابتدا یک اظهارنامه به ایشان بابت رفع این مزاحمت بدهید

سلام این هایی ک گفتید ازار و اذیت محسوب میشود یک شکایت تنظیم کنید و استشهاد محل کنید حداقل ۳الی۵ نفر
را ب عنواد شهود بر استشهاد محل امضاء کنند و ب دادگاه ببرید موفق می شوید