آیا پس از صدور رای در شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری امکان پیگیری و تغییر آن در مرجع دیگری وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۹ #57736141

اینجانب براساس قانون بازنشستگی پیش از موعد کارکنان دولت مصوب سال ۸۶ با ۲۶.۵سال سابقه توسط سازمان بازنشستگی کشوری بازنشسته گردیدم و مبنای حقوق من میانگین دوسال آخر منتهی به ۲۶.۵ تعیین گردید و طی دادخواست از دیوان عدالت درخواست الزام سازمان بازنشستگی به پرداخت بر مبنای ۳۰سال را نمودم که تمام کسورات ۳.۵سال ارفاقی را یکجا پرداخت نموده بودم ولی در نهایت در تجدید نظر رد شد، در حالیکه رای دیوان بنفع همکاران من که تابع قانون تامین اجتماعی بودند صادر شد.
- مواد ۵ و ۶ و ۷ آیین نامه سال ۸۶ هیات محترم وزیران
- بند (ت) ذیل ماده ۲۸ قانون برنامه پنجساله ششم توسعه

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درصورتیکه مدرک جدیدی در دست دارید که قبلا به دیوان نداده باشید و یا همین رای ها که به نفع همکارانتان صادر شده را داشته باشید شاید بتوانید مجددا طرح شکایت کنید. تصمیم به حتمی بودن را پس از رویت پرونده می توان گفت

سلام اگر شکایت شما به صورت شکلی رد شده می توانید مجدد شکایت نمایید اما اگر با ارائه مدارک تصمیم ماهوی اتخاذ شده امکان طرح مجدد وجود ندارد .

با سلام بایستی مستندات و دلایل رد شکایت شما مشخص گردد که چنانچه این رد به دلایل شکلی بوده یا ماهوی. در صورت اخیر امکان طرح مجدد شکایت به دلیل قطعیت وجود ندارد