مقصر تصادف با موتور سیکلت چطور معلوم میشه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۱,۲۲۶ #57726927

سلام،
شب گذشته قصد ورود به حیاط منزل داشتم
خیابان دو طرفه بود ضمن توقف و پارک در حاشیه لاین مقابل و جانب احتیاط نسبت به عبور از خیابان نمودم ( نزدیک انتهای عرض خیابان« ۱ متر تا جوی اب مانده بود)، که موتورسکلت با سرعت بالا و نداشتن چراغ و کلاه ایمنی ، به نبش سپر خودرو ( سمت راست خودرو) برخورد کرد . خود موتوسیکلت با توجه به شدت برخورد همان جا متوقف شد ولی راکب چند متر جلوتر پرت شد ( درجهت حرکتش پرت شد و هیچ برخوردی با خودرو نداشت و اثار از برخورد به بدنه خودرو چه خود موتورسیکلت و چه راکبش وجود ندارد) و پای سمت راستش شکست ضمنا راکب سن۱۶سال دارد و گواهینامه هم نداشت و علایم مصرف موادی که حالت گیچی و مستی داشت)، الان مقصر کیست

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به توضیحات مقصر حادثه خودرویی است که در حال دور زدن بوده است و عوامل گفته شده از مصادیق تخلف رانندگی راکب خودرو است نه تقصیر در قوانین راهنمایی و رانندگی

با احترام افسر تعیین کننده است

وقت بخیر افسر بایستی مقصر را تعیین کند

بادرودوسلام مقصر ازطریق افسر تصادفات مشخص می شود.

با درود مقصر را افسر تصادفات مشخص می‌کند
وصول‌ نظریه کارشناس قابل اعتراض است

سلام و وقت بخیر.
تعیین مقصر صرفا با کارشناس راهنمایی و رانندگی و بررسی نحوه برخورد و اوضاع و احوال هست.یک مساله کارشناسی هست نه حقوقی.
اما در اینکه مقصر چه کسی هست داشتن یا نداشتن گواهی نامه ملاک نیست و مقصر ممکن است کسی باشه که اتفاقا گواهی نامه داره.جرم رانندگی بدون گواهی نامه برای خودش جرم جدایی هست.
موفق باشید

در صورت اسیب دیدن سرنشین موتور سرنشین خودرو مقصر میباشد چون زیان دیده محسوب میشود حتی اگر راننده موتور سیکلت گواهینامه نداشته باشد .