آیا می توان نسبت به دادخواست اعسار تقاضای تعدیل نمود ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۸ #57719107

بنده از سال ۹۲ که تعداد ۵ عدد سکه تمام آزادی پیش پرداخت و ماهیانه ربع سکه جهت مهریه همسرم محکوم شدم که پرداخت آن مرتب انجام می شد تا زمانی که سکه به صورت فزاینده ای بالا رفت و با توجه به اینکه بنده کارمند می باشم و با دریافتی دو میلیون و پانصد اقساط وامها اجاره خانه و دو فرزند و پدر و مادر پیرم توان گرفتن ربع سکه را نداشتم و قبل از سال در این خصوص تعدیل زدم تا اینکه دو روز پیش رای دادگاه پرداخت هر سه ماه دو ربع سکه می باشد حال با توجه به اینکه بنده شدیدا دچار مشکل هستم باید در این خصوص چیکار کنم

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
میتوانید به حکم اعتراض نمایید .
و یا میتوانید مجدد دادخواست تعدیل دهید .

سلام اگر رای قطعی نشده می توانید اعتراض کنید . اما اگر قطعی شده باید بپردازید و اگر بخواهید مجدد تعدیل بدهید ، مانع جلب شما نمی شود .