ننوشته چند سال یا تا کی حضانت برای مادر هست؛ چند وقت یکبار میتونه پدرش بابت حضانت شکایت کنه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۰۹ #57705414

پسر من هفت سالش هست تو دادگاه حضانت از روی مصلحت طفل که پدر بخاطر کارش نمیتونه خوب مراقبت کنه اما ساعت کاری من کمتره حصانت رو گرفتم رای قطعی هم اومد ولی ننوشته چند سال یا تا کی حضانت برای مادر هست سوالم اینه چند وقت یه بار میتونه پدرش شکایت کنه؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام... تا ۱۵ سالگی اگر پسر باشد

با سلام و احترام
حضانت فرزند پسر تا ۱۵ سالگی با شما هست
بعد از قانونی شدن سن طفل با اختیار خودش است

حضانت تا سن قانونی بلوغ (۱۵) سال با شما خواهد بود لاکن بعد از سن قانونی فرزند انتخاب خواهد کرد که با پدر یا مادر زندگی کند

باسلام تازمانی که به سن قانونی برسد واینکه شما صلاحیت حضانت را داشته باشید.حضانت فرزند به عهده شماست.

حضانت تا بلوغ با والدین هست ابتدا مادر تا ۷ سال و سپس پدر ک برای فرزند پسر تا ۱۵ سالگی میباشد و بعد از آن نیز مصلحت فرزند و تشخیص دادگاه و تمایل خود فرزند شرط هست

سلام . بحث حضانت دختر از نه سالگی به بعد و حضانت پسر از پانزده سال تمام قمری به بعد منتفی می باشد

باسلام
تازمانی که به سن قانونی برسدحضانت با شماست مگر اینکه عدم صلاحیت شمارا اثبات کند