درخواست اجرت المثل چگونه است و شامل چه چیزی می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۳۷ #57704170

من حق طلاق دارم و مهریه ای ندارم . ایا میتونم درخواسا اجرت المثل کنم ؟ میزان ان بر اساس چه فاکتورهابی است و چطر باید درخواست بدم

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تمامی کارهایی که وظیفه قانونی وشرعی شما نبوده ولی در ایام زوجیت با عدم قصد تبرع انجام داده باشید بنحوی که این کارها عرفا دارای اجرت باشد مشمول اجرت المثل دوران زوجیت است.
با طول زندگی مشترک و کارهایی که انجام داده اید افزایش می یابد.
دادخواست مطالبه اجرت المثل دوران زوجیت تقدیم نمایید با جلب نظر کارشناس میتوانید مطالبه نمایید.

اجرت المثل زمانی به شما تعلق می گیرد که چند سافل با هسرتان زندگی کردید و اجرت المثل شامل تمام کارها و فعالیت هایی است که در منزل و زندگی مشترک اعم از انجام امورات زندگی و نگهداری و مواظبت از فرزندان و... البته باید دادخواست بدهید و دادگاه یک کارشناس مشخص و میزان اجرت المثل را معین می کند/.