اگر زوجه بخواهد در زمان عقد طلاق بگیرد چه راه حلی مد نظر شما عزیزان هست؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۱۱ #57673786

با سلام
در صورتی که زوج اصلا موافق طلاق نیست حتی با بخشش کل مهریه
۱-زوج به حجاب دائما گیر میدهد و بحث های کوچکی داشتیم که بنده زده شدم
۲-رابطه فیزیکی داشتیم قبل عقد که بنده از یه مدت به بعد راضی نبودم
۳-قادر به زندگی نیستم به هیچ عنوان، خودمو میکشم
۴-کنارش استرس میگیرم و نمیتونم باهاش رابطه داشته باشم
۵-قرص استرس مصرف میکنم به این دلیل

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود شما جهت طلاق باید بتوانید عسر و حرج خود را اثبات نمایید یا توافقی اقدام نمایید.

باتوجه به قانون شما بصورت توآفقی جدا شوید یا با استناد به شرایط ضمن عقد نکاح

شما اگر عقد نکردید طلاق موضوعیت ندارد، اگر تازه عقد کردید بایستی شرایط عسر و حرج را ثابت نمایید و اگر توانایی این امر برایتان میسر نیست و انزجار بودن با ایشان چنان غیر قابل تحمل است تمکین نکنید و با بخشیدن مهریه وکالت در طلاق اخذ نمایید که دادگاه با درخواست طلاقتان موافقت کند

تنها راه اثبات عسر و حرج هست یا طلاق توافقی است

با سلام
شما می توانید در دفاتر خدمات قضایی در خواست مهریه نمایید تا زوج به ملزم به پرداخت مهریه شود و در صورت عدم تمکن مالی بتوانید در خواست طلاق را عنوان نمایید .
موفق و پیروز باشید .

متاسفانه دادخواست طلاق با این شرایط به راحتی نتیجه نخواهد داد و زوجه باید دلیلی برای اثبات عسر و حرج ارائه دهد.

برای درخواست طلاق باید عسر و حرج زوجه اثبات شود