ازدواج با محجور چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۱۴ #57642782

سلام.چندی پیش با فردی ازدواج موقت کردم او بعد از ازدواج کلی پول و چک از من گرفت بعد از این ماجرا فردی آمد و گفت که خواهرش است و کسی که من با او ازدواج کرده ام محجور است و قیم همسر من نیز می باشد با توجه به اینکه تمام افعال این دو فرد با هماهنگی بوده از نظر قانونی چطور طرح شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا بایستی محجور بودن شخص مشخص گردد و نیز اینکه بتوانید اثبات نمایید شخص عامدا این امر را از شما مخفی و میتوان گفت تدلیس ( فریب در ازدواج ) نموده است .
دوما اثبات نمایید که اموالی از شما در دست ایشان میباشد که از شخص طلبکارید .

سلام
به لحاظ حقوقی افعال مالی محجور در صورت عدم تنفیذ ولی یا قیم باطل است.

با سلام
بستگی به درجه حجر ایشان دارد.
ولی میتوانید دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید

با سلام
در صورت اطمینان از حجر و اثبات آن و همچنین پنهان کردن حجر از شما مصداق تدلیس در نکاح میشه

سلام
به جرم تدلیس در نکاح و کلاهبرداری شکایت کنید

با سلام .اگر از عدم محجور بودن ایشان مطمعن هستین میتوانین از تدلیس در نکاح و نیز کلاهبرداری ازشون شکایت کنین

به جرم کلاهبرداری ازایشان شکایت کنید