بابت مزاحمت و آزار و اذیت چطور اقدام شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۴۹ #57634099

با سلام ما قبلا درگیری پیش اومد طبقه دو و ازش شکایت کردیم رفت دادگاه اینا هنوزم در جریانه ولی آدم نشده هی مزاحمت ایجاد میکنه دنبال دعواس و همش با پسراش سمت پدرم حمله ور میشن از چه راهی میشه سفت محکم تر شکایت کرد که دیگه نتونن باعث مزاحمت بشن

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام به استناد ادله موجود و شهادت شهود مجددا طرح شکایت کنید

با درود مجددا برای شکایت اقدام کنید

سلام و درود
گزارش پلیسی ۱۱۰ و گواهی شهود پیوست پرونده در جریان گردد تا نسبت به صدور جلب تا صدور حکم از طریق شعبه رسیدگی کننده اقدام گردد .

سلام با استناد به شهادت شهود یا استشهادیه یا گزارش پلیس می‌توانید مزاحمت ایشان را اثبات نمایید . چنانچه سابقا برای ایشان به عنوان مزاحمت حکم محکومیت داده شده تکرار این عمل از جانب ایشان با مجازات شدید تر مواجه خواهد شد

با سلام اگر در خصوص جرم شما شکایت کردید و آن شخص مجدد برای شما مزاحمت به وجود می‌آورد در صورتی که شکایت اول شما به نتیجه رسیده باشد در صورتی که شخص مجددا مزاحم شود باعث می‌شود که اشد مجازات برای ایشان در نظر گرفته شود

سلام
مجددا نسبت به ثبت شکایت اقدام نمایید

باسلام واحترام میبایست پرونده شما بررسی گردد که تحت چه عنوان و باچه ادله ومدارکی شکایت کردید میتوانید مدارک جدید نسبت به مزاحمت را به همان پرونده اضافه کنید و با جدیت پیگیری نمایید