آیا تمکین از روی ترس هم وجود دارد و اینکه میتوان درخواست اعاده دادرسی نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۳ #57629375

با سلام و خسته نباشید.
از زوجه شکایت تمکین نمودم، ایشان باکره میباشد، اما مدت پنج ماه زناشویی غیر دخول داشتیم، درخواست حق حبس دادند، پس از کش و قوس فراوان پرونده به تجدیدنظر رفت، حدود ۱۰۰ صفحه از مکالمات درباره زناشویی هایی که داشتیم را بعنوان مدرک ارائه نمودم، حتی دو شاهد نیز معرفی نمودم، قاضی در رای اعلام نموده هرچند رای وحدت رویه ۷۱۸ حق حبس را به مطلق وظایف زناشویی اعلام نموده، اما از لحاظ حقوقی زمانی پذیرفته است که تمکین ناشی از ترس و عرف نباشد و بتوان آن را تمکین محسوب کرد، در نتیجه حق حبس وجود دارد.
حال سوال اینجاست، مگر تمکین و حتی زناشویی از روی ترس هم وجود دارد؟ همچنین در رای وحدت رویه نامی از ترس وجود ندارد، فقط گفته شده وظایف زناشویی انجام شده یا نشده نشان حق حبس است، و همچنین به شهود و مدارک نیز اشاره نشده است.
آیا با این اوصاف میتوان درخواست اعاده دادرسی داد؟ اگر میتوان، بر چه اساس.
با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام زمانی زوجه می تواند از حق حبس خود استفاده کند که مهریه وی حال باشد و تمکین خاص نکرده باشد ( رابطه زناشویی) و تا زمانی که مهریه خود را به طور کامل دریافت نکرده باشد می تواند تمکین نکند.