اشتباه کارشناسان دادگاه و قاضی رو کجا می توانیم ارجاع دهیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۵ #57627551

۱۳ سال درگیر پرونده حصر وراثت هستیم که به تازگی متوجه شدیم که برادرم سند مشاع و هم سند ششدانگ یک ملک را وارد اموال کرده و در دو قرعه ی پیشنهادی دادگاه، سند مشاع به مادر افتاده. با پیگیری دخترها و اثبات این مشکل و حذف سند مشاع، دادگاه از دخترها خواسته هزینه کارشناسی مجدد دهند که برایشان مقدور نیست.گفته اند پرونده بسته می شود، منظور چیست؟ و اشتباه کارشناسان دادگاه و قاضی رو کجا می توانیم ارجاع دهیم؟ ضمن اینکه برادرم وکیل هستن و اختلافات خانوادگی داریم.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درصورتی که در تقسیم ترکه پس از تعدیل سهام ورثه به به تعیین سهام تراضی ننمایند سهام آنها به قرعه تعیین میشود چنانچه به حکم تقسیم نامه اعتراض دارید قابل اعتراض است پرداخت هزینه کارشناسی مجدد به خاطر این است که دربهای اموال غیرمنقول تراضی ننموده اید وممکن است ارزش بعضی اموال ترکه ترفی ویا تنزل نموده باشد در هر حال تخلف قاضی قابل رسیدگی در دادگاه عالی انتظامی قضات است و در صورتی که تخلف کارشناسی متضمن ضرر شده اید میتوانید دادخواست بدهید

برادرم سند مشاع و هم سند ششدانگ یک ملک را وارد اموال کرده و در دو قرعه ی پیشنهادی دادگاه، سند مشاع به مادر افتاده. با پیگیری دخترها و اثبات این مشکل و حذف سند مشاع،

دقیقا مشکل را شرح نداده اید؟
وارد کردن ملک به چه صورت بوده که مشکل داشته است؟

دادگاه از دخترها خواسته هزینه کارشناسی مجدد دهند که برایشان مقدور نیست.گفته اند پرونده بسته می شود، منظور چیست؟
هرزمانی که دادخواست دهندگان کارشناسی هزینه کارشناسی را ندهند پرونده مختومه می شود
و اشتباه کارشناسان دادگاه و قاضی رو کجا می توانیم ارجاع دهیم؟
اشتباه قضات در دادگاه انتظامی قضات
اشتباه کارشناسان در دادگاه