تماس گرفته که حکم توقیف گرفته و فک پلاک، آیا امکانش هست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۰۵ #57625599

سلام. تاریخ۷/۹۷یک دستگاه پراید ۹۶ از بنده خدایی که لیزینگی اورده بود خریدم که دو تا قسطش رو نداده بود من یکی رو پرداخت کردم ولی متاسفانه سه تای بعدی موعدش گذشت. الان صاحب ماشین تماس گرفته که حکم توقیف گرفته و فک پلاک ایا امکانش هست اینکار رو انجام بده

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
موضوع نیازمند دریافت جزئیات بیشتر میباشد ولی در کل بلی امکانپذیر است

با سلام و احترام

بله چنین امری امکان دارد.

در متن مبایعه نامه مفاد ی در این خصوص ذکر گردیده بود؟

باتوجه به توضیحات شما بله امکان دارد

سلام و درود
امکان دارد ولی احتمالا قبل از گرفتن حکم خواسته از طریق تهدید و بدون هزینه کار را حل و فصل کند.

با سلام، باید سند مالکیت بررسی و سپس اظهار نظر نماییم، در حالت کلی بله

با سلام و احترام
در مبایعه نامه در باب شرایط چک ها چیزی قید شده یا نه؟
ولی در حالت کلی بله.
موفق باشید.