ابلاغیه دادگاه چه معنی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۵۵ #57616465

سلام از طریق سامانه ثنا پیامکی با این عنوان برای من ارسال شده.
دادخواست شماره . ......ارسالی از طریق سامانه خدمات قضائی به شعبه ۲۷ حقوقی شورای حل اختلاف شهرستان قم ارجاع و با شماره پرونده ...... و رمز شخصی ..... ثبت گردید.
معنی این چی هست؟ ینی کسی از من شکایت کرده؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود به طرفیت شما دادخواست ثبت شده است

با سلام
متن پیامک مربوط به حالتی است که شما اقدام به طرح دادخواست علیه دیگری کرده باشید،نه کسی علیه شما.
درهرصورت به زودی پیامک تعیین وقت رسیدگی برای شما ارسال میگردد.برای کسب اطلاع دقیق تر میتوانید به سامانه خدمات الکترونیک قضایی بخش اطلاع رسانی برای اشخاص مراجعه کنید.عاقبت بخیر باشید.

شخصی به طرفیت شما دادخواست در شورا طرح کرده است

بله
برای اطلاع از روند پرونده به اطلاع رسانی اشخاص در سایت عدل ایران مراجعه کنید

بله
منتظر ابلاغیه باشید