آیا تعزیرات موظف است که ورود کرده و فاکتورهای دیگر شرکت مزبور را هم بررسی کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۲۳ #57604987

سلام و خسته نباشید .. در یک فاکتور بدون شماره رسمی، و با مبلغ بالا ، ۹ درصد (حدود ۶ میلیون تومان) مالیات بر ارزش افزوده لحاظ شده است .. که تخلف همیشگی فروشنده در موارد مشابه بوده ولی خریداران توجهی نمی کرده اند .. ما به تعزیرات اطلاع داده و شکایت کرده ایم .. جریمه و مجازات چنین جرمی از نظر تعزیرات حکومتی چیست؟

مشاوره حقوقی مالیات بر ارزش افزوده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اثبات این موضوع، تعزیرات جریمه درنظر می گیرد.

با سلام
در صورت اثبات موضوع ، تعزیرات جریمه مقتضی را اعمال می نماید .

با مستندات و میزان تخلفات در پرونده جریمه خواهد کرد

درود بر شما، در صورت اثبات این ادعا، تعزیرات با بررسی مستندات و میزان تخلفات، اقدام به جریمه خواهد کرد.

با درود
با مستندات موجود و میزان تخلف، در رای خواهد آمد.

با درود..
در اینخصوص تعزیرات حکومتی در صورت احراز و اثبات مراتب تخلف یاد شده، مرتکب را به جریمه و در صورت لزوم به ثبت مراتب تخلف در جواز کسب فروشنده، حسب مورد محکوم می نماید..