میگه برو دنبال حق و حقوقت؛ منم طلاق نمیخوام؛ چیکار کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۳ #57532617

همسرم ار خونه بیرونم ‌کرده سراغیم ازم نمیگیره میگه برو دنبال حق و حقوقت منم طلاق نمیخام چیکار کنم

مشاوره حقوقی طلاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
میتوانیدمهریه و نفقه را درخواست کنید
و همچنین الزام به تهیه منزل توسط زوج

اینکه شما قصد جدایی ندارید دلیلی برای نگرفتن حق و حقوقتون نیست شما می تونید مطالبه مهریه رو داشته باشید و اینکه بابت ندادن نفقه از ایشون بابت ترک انفاق شکایت کرد ..برای مطالبه ی مهریه نیازی به شهود نیست اما برای ترک انفاق شهود لازمه

سلام.
با تماس با۱۱۰ موضوع را صورت جلسه کنید و به استناد این گزارش پلیس، دادخواست نفقه دهد.با این کار، دعوای الزام به تمکین ایشان رد می‌شود و نفقه هم به شما تعلق می‌گیرد.
مهریه و اجرت المثل هم می‌توانید مطالبه کنید.

سلام
راهکارهای متعددی دارید
می توانید اقدام به ارسال اظهارنامه نمایید
همچنین می توانید طرح دعوای الزام ایشان به تهیه منزل علی حده با وسایل زندگی را نمایید
می توانید مطالبه مهریه کنید و همجنین نفقه را مطالبه کنید

۱.چون شما را بیرون کرده شما میتوانید به اتهام ترک انفاق از ایشان شکایت طرح انفاق مطرح نمایید(البته باید بتوانید با شهود یا سایر مدارک این ادعا را اثبات کنید)
۲.همچنین میتوانید اگر جهیزیه در منزل ایشان دارید تقاضای استرداد جهیزیه را مطرح کنید
۳.میتوانید مهریه خود را به اجرا بگذارید .
۴.میتوانید دادخواست اجرت المثل مطرح کنید

تنها راه حل مطالبه مهریه و نفقه تون از دادگاه است