اعتراض به کارشناسی کروکی تصادف چطور است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۹۹ #57520775

اعتراض به کارشناسی کروکی تصادف
افسر بعلت عدم اطلاع از قوانین تصادفات زنجیره ای و عدم اشراف به این موضوع که مقصر برخورد در معابر در حال تردد با ماشین پشت سر می باشد به این علت که راننده رانا فاصله احتیاطی ۱۶.۵ متر را رعایت نکرده و ماشین بعد از ضربه با ماشین جلویی خود برخورد داشته بنده را مقصر برخورد با ماشین دوم هیوندای i۲۰ (ماشین اول رانا)شناخته است
بنده به علت ناآگاهی از نحوه اعتراض برگه کروکی را امضا زدم)
تصادف ۴ شنبه ۲۰ مرداد بوده

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا تامین دلیل نمایید

با سلام، ابتدا تامین دلیل نمایید و بعد دادخواست بدهید.

موفق باشید

سلام و عرض ادب
دادخواست تامین دلیل از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید تا نظریه یک کارشناس رسمی را دریافت و سپس اقدام به مطالبه خسارت کنید

با سلام
دادخواست تامین دلیل خود را در شورای حل اختلاف مطرح کنید

تامین دلیل را از شورا بخواهید ....

درود ابتدا تامیل دلیل دهید.

بادرودوسلام بدوا به تامین دلیل اقدام نمایید.