نحوه پرداخت دیه از بیمه چطور است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۲۳ #57501086

من ۱۶ فروردین امسال با موتور سیکلت به یک پیرزن برخورد کردم و در هنگام حادثه بیمه موتور سیکلت داشتم با گواهینامه ماشین.الان از من شکایت شده که شاکی دچار صدمه بدنی شده و باید دیه بدم..آیا بیمه دیه رو پرداخت می‌کنه با توجه به نوع گواهینامه ام..من الان نزدیک به ماهه گواهینامه موتور گرفتم و موتور رو هم فروختم به یکی دیگری اما در زمان حادثه کلیه پلاک و کارت موتور به اسم خودم بوده.ممنون راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی دیه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام قابل پرداخت از بیمه است....

امکان دریافت دیه میسر است...

سلام وقت بخیر
امکان دریافت دیه از بیمه وجود دارد.

با سلام قابل پرداخت از بیمه است

با سلام
چون گواهینامه نداشتید، بیمه پرداخت نمی کند

با درود دریافت دیه از بیمه ممکن است

با سلام در زمان تصادف چون گواهینامه موتور نداشتید با چالشی جدی در پرداخت دیه به مصدوم خواهید شد.چرا که برابر قانون فعلی پرداخت بیمه به مصدوم هر تصادفی در صورتی مقبول واقع میشود که بیمه نامه به نام راننده ی دارای تصدیق رانندگی اختصاصی برای همان وسیله باشد.