ایشان درخواست فسخ نکاح بخاطر فریب کاری کردند الان من باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۶ #57486747

سلام خسته نباشید بنده قبل ازدواج بکارتم را از دست دادم و ترمیم کردم اما چون عذاب وجدان گرفتم به شوهرم قبل عقد گفتم و حتی در دوران دوستی با خودشان رابطه داشتم و ایشان کاملا اطلاع داشتند از موضوع و بخاطر اینکه خانواده ها نفهمند در عقد نامه دوشیزه نوشته شده حالا ایشان درخواست فسخ نکاح بخاطر فریب کاری کردند الان من باید چکار کنم اگر کل این حقیقت را بگویم برایم حکم حد نمیزارن یا اصلا ایشان می‌تواند ثابت کند از طریق پزشکی قانونی و درضمن کلا ۸ ماه باهام زندگی کردیم و ۱۰ ماه مشغول کار طلاقم برای مهریه ام چه می‌شود؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به شواهد و مدارک دارد و نمیتوان گفت قابل اثبات است یا خیر!

در صورت اثبات فسخ نکاح به مجازات فریب در ازدواج محکوم می‌شوید و مهریه به شما تعلق نمی گیرد

بستگی به شواهد و مدارک دارد و نمیتوان گفت قابل اثبات است یا خیر!
اما اگر مدرکی دال بر باکره نبودن شما قبل ازدواج در دست باشد بلی شما محکوم خواهید شد

در صورتیکه مورد فسخ اثبات شده و حکم بر فسخ نکاح صادر شود موضوع مهریه منتفی خواهد بود . البته با توجه به درج عنوان دوشیزه و ذکر باکرگی در سند رسمی نکاح امکان اثبات خلاف آن وجود نداشته یا بسیار مشکل است .