چطوری بفهمم این اقا مجددا درخواست اعسار داده؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۸۸ #57484044

سلام
وقتتون بخیر
کارفرمام حقوقمو نمیداده، ازش تو اداره کار شکایت کردم و محکومش کردم، کار به دادگاه رسید و من توقیف اموال و استعلام مال و حساباش رو انجام دادم اما چیزی اصلا نداشته چون طوری که متوجه شدم کلاهبرداره، و از وقتی که من از تولیدیش اومدم بیرون چندبار مکان کارشو عوض کرده.
من خودم دیگه پیگیری نکردم حدود یساله بیخیالش شدم که خود آقا درخواست اعسار داده همراه با شهود که در جلسه حضور پیدا نکرد و قاضی درخواستشو رد کرد،ولی من چند تا پیج ازشون تو اینستاگرام دارم و میدونم هنوز دارن فروش انجام میدن اما چون به نام خودشون نیست نمیتونم ثابت کنم حتی عکس مبل محیط کارشو که عکس میذاره من میشناسم.
در نهایت حالا بعد ۲۰و خورده ای روز که قاضی وقت داده گذشته، من باید چیکار کنم چطوری بفهمم این اقا مجددا درخواست اعسار داده یا لایحه فرستاده یا نه، اخه من شمالم ایشون تهران و وکیلم ندارم.
با اینکه زمانی که قاضی داده گذشته میتونم من لایحه بفرستم درمورد اینکه این آقا داره کار میکنه برای قایم شدن اینکارو کرده حتی حقوقی که برام اونموقع میریخته از حساب شخص دیگری بوده.
ممنون میشم راهنمایی کنید🙏

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق سایت عدل ایران پیگیری بفرمایید

با مراجعه سایت عدل ایران پیگیری کنید.

با سلام
از طریق سایت عدل ایران پیگیری کنید

سلام و ارادت
از سامانه عدل ایران سوابق پرونده را بررسی نمایید متوجه می شوید .

بادرودوسلام ازطریق سایت عدل ایران قابل پیگیری می باشد.

سلام
از طریق سامانه عدل ایران و گزینه پیگیری اشخاص حقیقی بررسی کنید.

با احترام
با پیامک به شما ابلاغ می شود