آیا اگه شکایتش به نتیجه برسد واقعا باید ۲۰ تومن بهش پس بدم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۷ #57481969

پول یه ۲۰۶ رو شوهرم چکی داده ولی ماشین الان به نام من هست حالا بعد ۱۰ سال دادخواست داده که باید ماشین رو به نامش بزنم هیچ ۲۰ میلیون هم خسارت باید بدهم.
آیا اگه شکایتش قبول بشه واقعا باید ۲۰ تومن بهش پس بدم؟
یا الکی گفته چون کل ارزش ماشین الان ۳۰ تومنه
ممنون میشم از راهنماییتون

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه مالک رسمی خودرو شما هستید و ایشان اسناد و اوراقی مبنی بر انتقال خودرو از طریق شما به خود را ندارند در نتیجه از این حیث نتیجه نمیگیرند اما در خصوص مبالغی کهپرداخت نموده اند میتوانند مطالبه وجه نمایند
در واقع شما باید دفاع خوب و موثری نمایید

سلام
اگر خودرو بنام شما هست و قراردادی فی مابین شما نیست شوهر شما فقط می تواند مبالغ پرداختی از بایت خرید ماشین را مطالبه کند و مشخص نکردید که تقاضای ایشان جهت مطالبه خسارت از چه بابتی ست