آیا می توان از شکایت کیفری صرف نظر نمود ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۸۲۷ #57470182

پرونده در خصوص آدم ربایی ضرب و جرح عمدی مزاحمت تلفنی بوده و فقط برگه پزشکی قانونی و سه شاهد ارائه کردم که طرف مقابل متهم شناخته شد وبه علت عدم حضورش در دادگاه مبلغ بیست میلیون تومان نیز به حساب دولت واریز کرد و پدر نامبرده قیم ایشان شد در آخرین مراجعه حضوری بنده به دادگاه تمبر باطل گردید و اعلام کردند که پرونده برای تصمیم نهایی به دادگاه ارسال شده و دیگر به حضور و پیگیری بنده نیازی نیست اما اکنون در روند کارپرونده نوشته شده وقت نظارت به جهت تشخیص اصالت سندی که نسبت به آن ادعای جعل شده در تاریخ ۹۸/۱۰/۹تعیین گردید.معنی این جملات چیست؟آیا بنده باید مجددا به دادگاه مراجعه کنم؟آیا میتوانم از شکایتم صرف نظر کنم؟آیا متهم علیه من اقدامی انجام داده؟آیا دادگاه می تواند حکمی علیه بنده بدهد؟

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
نسبت به یکی از اسناد ارائه شده از سوی شما ایراد جعل گرفته شده است که برای بررسی اصالت آن این سند مورد کارشناسی قرار میگیرد .
بهتر است وکیل اخذ نمایید .

وقت نظارت به این منظور است که در تاریخ تعیین شده پرونده برای اتخاذ تصمیم به نظر قاضی برسد و تا زمان رسیدن وقت یک سری تحقیقا انجام گرفته باشد . چنان چه تخقیقات تکمیل باشد دادگاه تصمیم می گیرد و اگر لازم باشد طرفین را دعوت به جلسه رسیدگی می کند .

با سلام
وقت نظارت به این معنا است که قاضی دادگاه نیاز دارد ، بررسی دوباره ای در رابطه با پرونده انجام دهد و اگر نیاز به حضور طرفین باشد در ابلاغ ذکر میگردد. قاضی در پرونده شما وقت نظارت برا ی بررسی صحت و اصالت سند تعیین کرده است.
همچنین شما به عنوان شاکی در هر مرحله ای از دادرسی می توانید از دعوای خود صرف نظر کنید.