آیا می توانم از گیلان بر علیه او شکایت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۸ #57416840

سلام
من در گیلان سکونت دارم، فردی از تهران همه درختان باغ من را در مازندران قطع نموده و فروخته است، فرد خاطی را شناسایی کردم،

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. چون باغ در مازندران قرار داد دادگاه صالح محل وقوع جرم می،باشد. شما می توانید از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل نمایید که میزان خسارت کارشناسی شود.

در دعاوی کیفری محل وقوع جرم صالح به رسیدگی از هرجایی که جرمی به وقوع بپیوندد همان شهر همان محل می بایست برای رسیدگی انتخاب شود

سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت شکایت امکان پذیر می باشد

آری، چون باغ در استان مازندران بوده و درخت‌های آن باغ قطع شده (تخریب شده) و تخریب نیز یک جرم آنی‌ست، شما می‌توانید در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان مربوط (هر یک از شهرستان‌های استان مازندران که باغ در آن‌جا واقع‌ست) یا در دادگاه عمومی بخش مربوطه (آن بخشی که باغ در آن واقع است) شکایت کیفری کنید.

سلام دادگاه محل وقوع جرم صالح هست یعنی دادگاه مازندران ....پیگیری کنید

سلام و درود
بله از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی طرح شکایت نمایید اما دادگاه رسیدگی محل وقوع جرم ( مازنداران ) می باشد

محل وقع جرم، مازندران صالح خواهد بود. می توانید با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت خود را طرح نمایید