ایا میتوانم از خروج ایشان جلوگیری کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۸۰۹ #57412047

سلام همسرم به دلیل فرار از دین با خواهرش توانی کرده که در حال حاضر در زندان به جرم سرقت میباشد که درخواست مرخصی نموده

لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی خانواده
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود بله این اقدام وجود دارد.

با سلام
با توجه به اینکه سوالتان و اینکه شما چه سمتی دارید زوج هستید یا زوجه ابهام وجود دارد پاسخی دقیق نمیتوان داد.
پیروز باشید

بادرود
جلوی خروج ایشان از کجا را بگیرید سوال مفهوم نیست ،اگر از کشور باشد و شما شاکی پرونده باشید بله می توانید،اگر خروج از زندان است خیر ایشان برای مرخصی تامین مناسب قرار داده اند

اگر زوجه هستید جهت مطالبه مهریه میتوانید زوج را ممنوع الخروج نمایید.

این حق شماست که علیه همسرتان شکایت کیفری مطرح کنید ولی لازم است بدانید در رویه قضایی قضات به انتقال مال زوج برای فرار از پرداخت مهریه عنصر مجرمانه نداده و منع تعقیب می زندد.
در هر صورت شکایت کنید شاید نتیجه بگیرید ولی در هر حال بعید است مجازات حبس و یا بازداشت در مرحله ی دادسرا داشته باشد.چون مسئله خانواده بوده نه فرار از دین در جرائم اقتصادی!
بهتر است ابطال آن معامله با خواهرشوهرتان را از دادگاه حقوقی بخواهید این راه منطقی تر است

باسلام
اگر منظور خروج از کشور باشد بله میتوانید تقاضای ممنوع الخروجی نمایید

امکان ممانعت از مرخصی وجود ندارد.