چطور میتوانم غرامت و از کار افتادگی و همچنین معوقه این سالها را بگیرم، از کجا شروع کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۳ #57408891

باسلام من سال ۱۳۷۹ بعنوان سرباز وظیفه اعزام شدم و در دوره آموزشی بعنوان ماموریت به پادگان دیگری منتقل شده و در آن پادگان بر اثر صانحه سقوط از بالای شیروانی که مشغول نقاشی آن بودم شدم پس از اعزام بیمارستان وبستری و کمیسیون پزشکی معاف از رزم بر اثر شکستگی سه مهره کمری شدم و با عفو رهبر معاف دائم شدم اکنون چطور میتوانم غرامت و ازکارافتادگی و همچنین معوقه این سالها را بگیرم باید از کجا شروع کنم باسپاس فراوان

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما بایستی با کلیه مدارکی که حاکی از مصدومیت شما بر اثر حادثه ایجاد شده از یگانی که در آنجا خدمت میکردید اقدام نمایید و در صورتی که همکاری های لازمه با انجام ندادند با تنظیم شکواییه بر علیه یگان در دیوان عدالت اداری اقامه دعوی نمایید .