شناسنامه نوزاد چطور دریافت شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۷ #57406734

من بچه ام توی خونه بدنیا اومده وهیجا هم نرفتم چون وضع مالی شوهرم خوب نبود الانم شناسنامه میخام میتونین کمکم کنین

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ازطریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید ...مراجعه کنید اداره بهداشت گواهی ولادت دریافت کنید بعد مراجعه کنید ثبت احوال

باسلام استشهادیه ای تنظیم و با مراجعه به ماما یا اداره بهداشت گواهی ولادت دریافت سپس به اداره ثبت احوال مراجعه کنید

از طریق اخذ استشهادیه و گواهی ولادت ماما از طریق اداره ثبت احوال مطرح نمایید

استشهادیه ای تنظیم و با مراجعه به ماما گواهی ولادت دریافت سپس به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید.

سلام
ابتدا در خصوص ولادت فرزند حتما شهادت نامه و نیز از ماما گواهی دریافت کنید و متعاقبا به استناد انها از اداره ثبت احوال درخواست شناسنامه نمایید

سلام، استشهادیه تهیه کنین و بعد به ثبت احوال مراجعه کنین؛ احتمالا بشه شناسنامه گرفت...حتما قبلش با یه وکیل هم مشورت کنین...

باسلام شما می بایست از طریق دادگاه اقدام نمایید