شهادت دروغ مورد قبول واقع میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۰ #57401984

سلام وخسته نباشید
خانمم بد دهن و پرخاشگر هست و حتی به بچه ها هم پرخاشگری میکند. چند ساله تحمل کردم چند روز پیش کنترل خودمو از دست دادم و کتکش زدم و بدنشون کبود شد. رفتن پزشکی قانونی و شکایت کرده و منم رفتم کلانتری و نوشتم قبول ندارم. البته لازم به ذکر است که تاکنون هیچ در و همسایه ای صدای ما را نشنیده و از دعوایمان خبر ندارن و حتی کتک زدن ایشان را هیچکس شاهد نیست. شهادت دروغ مورد قبول میشه مثلا خانم همسایه همسرم که فقط بدنشون را نشون اون داده. تکلیف چیست. ممنون ازصبوری وپاسخوگوییتان

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

بدوا پیشنهاد میکنم مشکلتون رو از طریق ریش سفیدان حل نمایید، لیکن در ایراد ضرب و جرح قسامه جاری است و نیازی به شاهد ندارد، طرف مقابل میتواند نسبت به شاهد جرح نماید

با سلام و احترام
شهادت دروغ باید اثبات شود.

سلام
با شهادت دو نفر که شرایط لازم برای شهادت را داشته باشند قابل اثبات است ... اگر کسی بحث و ضرب و جرح را ندیده باشد نمیتواند به عنوان مدرک استناد نمود .

قابل استناد نمیباشد شهادت دروغ باید اثبات شه که دروغ است

درودبرشما
شهادت دروغ قابل اثبات نیست اما بامدارک دیگر میتوانداثبات کند.