پزشکی قانونی تا چند روز بعد از مصرف دارو میتواند تشخیص دهد سقط دارویی بوده؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۴ #57396866

سلام ..خانمم بدون اجازه من خانه رو ترک کرده و با همکاری مادرش داروی سقط جنین تهیه کردند و جنین رو سقط کردن آیا میشه ثابت کرد با دارو سقط شده ..

مشاوره حقوقی سقط جنین
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به نظریه پزشکی قانونی منوط و مرتبط می باشد.

درود
ممکن است توسط پزشکان قانونی قابل تشخیص باشد.

بستگی به نظر پزشکی قانونی دارد قابل پیش بینی نمی باشد

درود بر شما، این مساله حقوقی نیست، پزشکی قانونی بایستی در این خصوص اظهارنظر نمایید، لکن بسته به نوع دارو، یقینا مدت زمان تشخیص متفاوت خواهد بود.

سلام
اگر شما مدعی این کار هستید ،شما باید ثابت کنید. تشخیص پزشکی قانونی فقط تا ۷۲ ساعت قابل پیش بینی است.

بایداثبات نمایید درغیراین صورت خیر

"با سلام"
بستگی به نوع داروی مصرفی و معاینه پزشکی قانونی دارد