از زمانی که رای صادر میشه تا زمانی که اجرا بشه چقدر طول میکشه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۵۳ #57390970

سلام
مثلا برای همسر من‌ رای صادر شده که به پرداخت نفقه محکومه.از کی شروع به پرداخت انجام میشه؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود پس از صدور رای قطعی تقاضای صدور اجرائیه نمایید و اجرائیه به ایشان ابلاغ شد و ظرف ۱۰ روز در عمل ۱۲ روز باید به اختیار اجرا نماید وگرنه بعد از این مدت اجرای احکام مربوطه به تقاضای محکوم له به اجبار حکم را به اجرا می‌گذارد.

بعد از قطعیت رای درخواست صدور اجراییه نمایید

سلام، با قطعیت حکم درخواست صدور اجراییه نمایید، ایشان تا ده روز فرصت خواهند داشت تا پرداخت نمایند.

از زمان صدور رای و پس از صدور اجراییه ظرف مهلت ده روز رای اجرا خواهد شد

هیچکس بجز خود دادکاه نمی تواند مدتی برای اجرای حکم تعیین کنداما بمحض قطعیت حکم درخواست اجرا میتونید بدین

درود بر شما، چنانچه رای قطعیت یافته، درخواست صدور اجرائیه کنید تا حکم صادره اجرا گردد.

سلام ارای قطعی دادگاه به محض صدورلازم الاجرا میباشد و شما میتوانید تقاضای صدور اجراییه نماید و محکوم علیه ده روز وقت دارد اجرا نماید