سوال من این هست که راهی برای احقاق حقم وجود داره؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۰۹ #57361818

سلام وقت بخیر. من و شخصی هر دو از هم شکایت کرده بودیم و شکایت من ابتدا به حل اختلاف فرستاده شد و با اصرار قاضی ، سازش نامه ای با قید شماره پرونده های شکایت هردومان به امضا رسید . بعد از مدتی متوجه شدم برایم کیفر خواست صادر و در ادامه غیابی حکم به محکومیت من صادر شد و با وجود تقدیم لایحه و ضمیمه کردن برگه سازش نامه اصلا توجهی به سازش نامه نشد و به جرم توهین به مبلغ ریالی محکوم شدم وقتی رفتم نزد قاضی حل اختلاف و دلیل این مسائله رو پرسیدم با لحن بدی گفتن من چیزی یادم نمیاد... ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام شما می توانید اقدام به واخواهی نمایید.

سلام وقت بخیر
اقدام به واخواهی نمایید.

با درود میتوانید واخواهی نمایید

باسلام
صرفا در مورد شکایت شما گزارش اصلاحی صادر شده است درمورد شکایت از شما نه

سلام میتوانید واخواهی نمایید و به استناد سازش نامه تقاضای برائت نمایید

درود
نسیت به رای غیابی واخواهی نمایید

اگر غیابی باسد میتوان واخواهی نماید