مرجع صلاحیت دار کجاست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۰۲ #57355305

با سلام وخسته نباشید همسر اول بنده که در خانه پدرش زندگی میکند و در حال جدا شدن هستیم با همسر دومم درگیر میشود همسر دومم هشت ماه باردار بود و همسر اولم گوشی او را شکست و او را کتک زد و فحاشی کرد ولی همسر دومم با او کاری نداشت همسر اولم بعد کتک زدن خودش رفت از همسر دومم شکایت کرد و گفت که او مرا زد حتی به پزشک قانونی رفت و پزشک قانونی تایید کرد ولی همسر دوم من با او کاری نداشت و چون پدرم گفت شکایت نکنید ما هم حرف او ا گوش دادیم بعد اینکه فهمیدیم این خانم از همسرم شکایت کرد ما هم از او شکایت کردیم شکایت ما در شورا حل اختلاف به سازش ختم نشد و الان برای ما ابلاغیه آمد و نوشته که بخاطر عدم سازش پرونده ی شما به مرجع صلاحیت دار صادر شد خاستم بدونم مرجع صلاحیت دار کجاست و الان ما آنجا چیکار کنیم که حرف ما را باور کنیم البته ما شاهد هم داریم که این خانم آمد و همسر دومم رازد و حتی از شورای محل خود بخاطر آن درگیری استشادیه گرفتیم خواهشمندم که راهنمایی کنید که چیکار کنیم ممنون با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما بعد از عدم سازش پرونده به دادسرای همان محل ارجاع می شود وداداسرا شخصا خودش رسیدگی می کند و شما می توانید شاهد و مدارک خود را به همان مرجع بفرستید

در پرونده های کیفری دادسرای محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است

سلام
مرجع صلاحیت دار دادسرای حوزه محل وقوع جرم می باشد
دعوا و دفاعیات شما باید مستند به ادله کافی از جمله شهادت شهود باشد

سلام و درود
به هرحال باید دفاع کنید و طبیعی است که خانم اول عصبانی شود و نسبت به همسردومتان حمله ور شود و این از قرائن و امارات محسوب میشود و شهود و سایر دلایل را ارائه دهید تا تبرئه شوید.