با پاپوش درست کردن خانواد زن برای گرفتن طلاق دخترشون چه اقدامی صورت گیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۳ #57339049

سلام و درود یکی از وکلا بمن گفتن که امکان داره خانومتون توی شهر تهران توی خونه خودتون مواد مخدر جااسزی کنن تا به جرم حمل مواد مخدر بیفتین زندان و بعد راحت طلاق خودشونو بگیرن و مهریه رو هم تا آخر بگیرن همسر من شهرستان خونه پدرش هست و من در تهران زندگی می کنم آیا چنین کاری امکان پذیر هست ؟ که برای من پاپوش جاسازی مواد مخدر درست کنن ؟ اگر توی کولر منزل ما که پشت بام هست این کار صورت بگیرد و مواد مخدر جاسازسی کنن چی میشه؟اگر اینجوری باشه سنگ روی سنگ بند نمیشه

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطالبه مهریه نیازبه هیچ ابزاری برای متهم کردن شمانداردشمادرصورت عندالمطالبه بودن بایدپرداخت کنیدوکیل محترم شماراترسوندن درصورت امکان میتوانیدبهترازطریق مشاوره اگاه شوید

مطالبه مهریه که نیاز به توسل به هیچ چیزی ندارد.و مهریه در هز حال حتی پس از مرگ شوهر از ورثه او قابل مطالبه است و در صورت فوت ورثه از ورثه آنها.

مهریه زوجه در صورتی که عندالمطالبه باشد و دریافت نکرده یا نبخشیده باشد حتی اگر طلاق واقع نشود قابل مطالبه است. مضافا اینکه هر ادعایی نیاز به اثبات با ادله محکمه پسند دارد. اگر فردی در منزل دیگری مواد جاسازی کند نیاز ب اثبات دارد.

با سلام اگر قصد گرفتن طلاق باشد که نیازی به اینجور مسائل نیست ...گمان بد نداشته باشید البته مشاوره با یک کارشناس خبره توصیه می شود ....اما مهریه و مسائل مالی زوجه در طلاق از طرف زوجه می تواند موجب گرفتن جلب زوج گردد ...احتیاجی به کارهای خلاف نمی باشد

بر اساس حدس گمان نمی توانید جرمی به کسی نسبت بدهید لذا به نظرم بهتر است در صورتی که احتمال می دهید پاپوش بر علیه شما اقدام کند منزل خود را به دوربین مداربسته مجهز جهت پیشگیری اقدام کنید مطالبه مهریه ربطی به پاپوش ندارد لذا زوجه می تواند نسبت به مهریه تعیین شد در اجرای احکام اداره ثبت اسناد املاک نسبت به توقیف اموال شما به جز اموالی که جز مستثنیات دین می باشد توقیف نماید