چگونه میتوانم همسرم با شکایت ترک انفاق به زندان بیاندازم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۲ #57336083

از شوهرم شکایت ترک انفاق کردم
ولی نمیخوام نفقه مو ازش بگیرم فقط میخام حکم زندانیشو بگیرم.
تو جلسه چی بگم؟ ایا میتونم فقط بگم نفقه بچه مو میخام که محکوم به پرداخت نفقه بچه م بشه اما محکوم به پرداخت نفقه خودم نشود؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در جلسه از شما سوال می شود که حاضر به تمیکن هستید یا خیر اگر جواب منفی بدهید شکایت شما رد می شود . ضمنا می توانید شکایت را بابت نفقه فرزند پیگیری نمایید .

اگر شوهر با داشتن استطاعت مالی، نفقه زن خود را در صورت تمکین او ندهد یا از تادیه نفقه سایر اشخاص واجب ‌ النفقه ( فرزند ) امتناع کند به حبس تعزیری تا۲سال محکوم می‌شود.

با سلام :
شما نفقه فرزندان را جداگانه می بایست مطالبه نمایید .
ترک انفاق نیز فقط در خصوص نفقه خود زوجه است و هیچ ارتباطی با نفقه فرزنداننخواهد داشت .

ترک انفاق فقط در خصوص نفقه خود زوجه میباشد و ارتباطی با نفقه فرزندان ندارد . نفقه فرزندان را جداگانه میتوانید مطالبه نمایید .