چگونه می توان ثابت کرد که رابطه بمنظور آشنایی اولیه و در مرحله ی مذاکرات مقدماتی جهت ازدواج موقت بوده است و قصد مجرمانه ای در کار نبوده است؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۹۱ #57321430

سلام
در صورت تحت تعقیب قرار گرفتن به جرم روابط نامشروع چگونه می توان ثابت کرد که رابطه بمنظور آشنایی اولیه و در مرحله ی مذاکرات مقدماتی جهت ازدواج موقت بوده است و قصد مجرمانه ای در کار نبوده است؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صرف صحبت رابطه نامشروع نیست

سلام اصل بر برائت است

درود صرف صحبت کردن رابطه نامشروع نمی باشد

با احترام صرف صحبت کردن رابطه نامشروع تلقی نمی گردد

صرف صحبت کردن رابطه نامشروع نمی باشد

باسلام شاکی باید رابطه نامشروع ثابت کنه فقط صحبت کردن رابطه ی نامشروع محسوب نمیشود

شاکی می بایست رابطه نامشروع را اثبات نماید، صرف معاشرت و صحبت مثبت رابطه نامشروع نیست