شکایت بابت وارد کردن آسیب روحی از جانب پزشک چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۲۸ #57315946

سلام. چند ماه پیش ، مادر همسرم به علت بی مبالاتی دو نفر پزشک ، فوت کرد. پرونده شکایت از پزشکان به همین علت با شکایت خانواده همسرم در دست پیگیری است.
حال من هم میخواهم از همان پزشکان به علت وارد کردن آسیب روحی روانی به همسرم و تحت تاثیر قرار دادن زندگی خانوادگی ام جداگانه شکایت کنم. نظر شما وکلای محترم را میخواهم.با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به صراحت عرض میکنم که اینگونه شکایات بابت آسب روحی و روانی به نتیجه نمیرسد و فایده ای هم ندارد .

متاسفانه این مورد بسختی قابل اثبات و پیگیری است.حتی خطا وقصور پزشکی گاها بخاطر حمایت نظام پزشکی به مشکل اثبات می رسدو در طریق اولی خسارت روحی نتیجه بخش نیست