آیا تاخیر در ثبت شکایت مانع دریافت خسارت تادیه این چند سال نمی‌شود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۹ #57286054

سلام. شخصی خریدار فروش مال غیر در پاییز سال ۹۸ بوده است. حدود ۳ ماه بعد از ماجرا باخبر می‌شود. ولی تاکنون مال را به خریدار اول تحویل نداده(سند نفر دوم باطل گردید در سال ۹۹) ودر سال ۱۴۰۱بابت خسارت تادیه از فروشنده شکایت کرده..حال خسارت ایشان مطابق امسال حساب میشه یا تا زمانی که خبر نداشته؟م ضوع ملک هست

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از زمانی که مطالبه رسمی نموده اند ، میتوانند خسارت تاخیر تادیه را مطالبه کند.

از تاریخی که به موجب طرح دعوی مطالبه رسمی نمودند می توانند درخواست نمایند

باسلام خسارت تاخیر تادیه از چه زمانی حساب می شود که شخص طلب خود را مطالبه نموده باشد و مطابق نرخ سالانه که بانک مرکزی اعلام مینماید حساب میشود

با درود .دوست عزیز طبق قانون؛شخص کلاهبردار به حبس و رد مال به صاحبش و جزای نقدی معادل قیمت معامله ملک؛در حق صندوق دولت محکوم میشه.و خریدار دوم(شاکی)در صورت اثبات عدم آگاهی از مال غیربودن ملک؛علاوه بر اخذ ثمن معامله میتواندخسارت تاخیر تادیه از روزی که شکایت کرده تا تاریخ کامل اجرای حکم را بگیرد.

با سلام؛خسارت تاخیر در تادیه از زمان مطالبه، تا زمان پرداخت،مطابق شاخص سالانه بانک مرکزی حساب خواهد شد.

سلام
خریدار دوم راه قانونی مناسب رو انتخاب نکردند
خریدار بعد از این که مطلع شدند مورد معامله متعلق به غیر هست ،
ا
بهترین راه قانونی ،دادخواست ابطال معامله به علت مستحق الغیر بودن مبیع و مطالبه ثمن معامله به نرخ روز با جلب نظر کارشناس رسمی مستند به رای وحدت رویه شماره ۷۳۳مطرح کنند، نه خسارت تاخیر تادیه

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه رسمی تا زمان پرداخت محاسبه و دریافت می گردد