نحوه اثبات بی گناهی در ضرب و شتم چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۹ #57275120

سلام
حدود ۸ ماه پیش با یه مشتری سره یه گوشی که ازش خریدم به اختلاف خوردیم چند بار مادرش اومد آبروریزی کرد بعد چند وقتم خودش اومد داد و بیداد و اینکه اینا کلاه بردارن و...
بعد من خواستم باهاش درگیر بشم که مشتری ها نذاشتن و اونم کیف پولمو ورداشت و فرار کرد و کیف پولم وسط کوچه از دستش افتاد بعد چند دقیقه با پدرش و چشم کبود اومدن مغازه من و زنگ زدن ۱۱۰ حالا هم رفتن پزشکی قانونی و پلاتین گذاشتن زیر چشمش
تمام افرادی که مغازه من بودن و همسایه ها شاهدن که من نزدمش و اون چون دروغ میگه حتی دوستاشم شاهدش نشدن فقط یکی از دوستاش گفتم باهم رفتیم و من ازش جدا شدم وقتی برگشتم دیدم که دوستم با چشم کبود اومد بیرون پاساژ
در حالی که چون همسایه ها متوجه نشده بودن که کیف از دستش افتاده تا چند کوچه اونور تر دنبالش بودن تا خسته شدن برگشتن
کلانتری به من میگه احتمال زیاد محکوم میشی چون تو مغازه تو درگیری بوده و من شاهدم دارم که هم درگیری نبوده فقط داد و بیداد و شلوغی زیاد و و اینکه خسارت دیدن مغازه من
از طرف دیگه تو شورای حل اختلاف من گفتم که شاهد دارم که نزدمش گفت تو نباید شاهد بیاری اون باید شاهد بیاره که اگه بیاره محکومی
یعنی به همین راحتیه؟
چطور میتونم ثابت کنم که بی گناهم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شهود شما رو نمیپذیرند استشهادیه تنظیم کنید و به امضای شهود برسانید و طی یک لایحه ضمیمه پرونده کنید .