آیا همسرم ( زوجه) می تواند منزلی که به نام خودش بوده و در حال حاضر به نام من می باشد را به نام خود بازگرداند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۱۳ #57271235

با سلام من و خانمم در ابتدای ازدواج به طور کاملا توافقی مسکنی بصورت مشترک خریداری کردیم،به این صورت که سهم بیشتری از آن ملک از خانمم داده بود ولی در نهایت هنگام قولنامه رسمی تمام ملک با رضایت کامل به نام من شد،بعد از مدتی زندگی همسرم با توجه به مشکل وسواس شدید فکری،زندگی مشترک رو نمیخواد و من رو دوست نداره و نمیخواد تمکین کند و در صدد طلاق هستیم،من قصد دارم سهم همسرم رو کامل از خانه خریداری شده پرداخت کنم ولی ایشان ابراز میکنن که کل خانه را باید به من بدی و یا مهریه،میخواستم بدانم آیا منزلی که خریداری کرده ایم و به نام من هست را میتواند همسرم از من بازپس گیرد یا خیر؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام-مبنا در این مورد سند می باشد.

سلام
خیر در صورتی که سند به نام شما تنظیم شده باشد امکان پس گرفتن وجود ندارد.