آیا میتونم برای شناسنامه و تابعیت ایرانی اقدام کنم ؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴۸ #57267827

باسلام و خسته نباشید من متولد ۸/۱۰/۱۳۸۰ هستم و دارایه گواهی ولادت و کارت آمایش هستم ایا میتونم برای تابعیت و شناسنامه ی ایرانی اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اخذ تابعیت هر کشوری مستلزم داشتن شرایط ان کشور است

با سلام، باید شرایط تابعیت را دارا باشید

سلام از طریق وزارت کشور اقدام نمایید

با سلام
برای گرفتن تابعیت ایرانی باید شرایطی داشته باشید از جمله هیجده سال تمام داشته باشید بطور متوالی سالها در کشور زندگی کرده باشید و...شرایط اخذ تابعیت رو میتوانید در اینترنت جستجو کنید

با سلام
مخاطب گرامی؛ گرفتن تابعیت ایران مستلزم وجود شرایطی است؛ از جمله: داشتن پدر ایرانی اگرچه مادر غیرایرانی باشد در این فرض چنانچه فرزند زیر ۱۸ سال باشد چه در ایران چه خارج از ایران می توان برای گرفتن شناسنامه ایرانی اقدام کرد. فرزندان بالای ۱۸ سال خود نسبت به تابعیت ایران حق اقدام خواهند داشت. چنانچه مادر ایرانی باشد و پدر غیرایرانی نیز بر طبق قانون جدید می توان نسبت به تابعیت ایرانی فرزند و گرفتن شناسنامه اقدام نمود. همچنین اگر فرزند در ایران متولد شده باشد اما پدر و یا مادر مشخص نباشند، دارای صلاحیت دریافت تابعیت ایران می باشد.

باسلام
برای اخذ تابعیت ایرانی چند شروط لازم است که میتوانید با داشتن شرایط قید شده در قانون تابعیت اقدام نمایید و سپس اقدام به اخذ شناسنامه نمایید