ابتدا باید درخواست المثنی گواهی انحصار وراثت بدهم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۵۶۱ #57264452

نحوه فروش سهم من از ملک مشاعی ارث رسیده در صورت عدم دسترسی به سایر وراث و نبود اصل سند ملک (کپی سند را دارم) و نبود اصل یا کپی گواهی انحصاروراثت (قبلا انحصار وراثت گرفته شده) به چه صورت هست.
ثبت برای تقاضای افراز اصل سند را میخواهد.
سند از نوع منگوله دار میباشد.
یا ابتدا باید از اداره ثبت تقاضای سند المثی کنم؟ یا ابتدا باید دادخواست افراز از داداگاه کنم؟
دادخواست افراز و فروش و تقاضای هزینه دادرسی (گرفتن سند و کارشناسی و ...) باید جداگانه باشد؟
چه مدارکی مورد نیاز هست؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام ، برای ارائه راهکار حقوقی مناسب ، با وکیل مشورت کنید.

با سلام وقت بخیر
برای ارائه راهکار حقوقی مناسب با وکیل مشورت کنید.

باسلام از طریق شورای حل اختلاف یا ثبت احوال اقامتگاه متوفی اقدام کنید

سلام.به شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت متوفی مراجعه کنید.....

سلام با مراجعه به سازمان ثبت احوال گواهی فوت را با مدرک ورثه بودن میتونید بگیرید
با کپی سند از طریق اداره ثبت میتونید سند مشاعی نسبت به سهم خود دریافت و اگر قابل افراز باشد تقاضای افراز دهید

با سلام
برای ارائه راهکار حقوقی مناسب با وکیل مشورت کنید.

به شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت متوفی مراجعه کنید.