اگر جلب بنده صادر شود زوجه باید خودش پیگیر باشد یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۲ #57262944

سلام. بنده در عقد دائم هستم و امکان تمکین هم نداشتم سو رفتار هم نداشتم ولی همسرم دادخواست نفقه و مهریه زده. در دادگاه نفقه زوجه حضور داشتم و نفقه را توافقی با مبلغی حل و فصل کردیم و پرداخت کردم چون مبلغ زیادی نبود. اما در مورد مهریه چون هیچ گونه مال و دارایی نداشتم در جلسه حاضر نشدم چون ۱۰۰ سکه بوده و سی مثال طلا. بعلاوه ۱۰۰ هزار تومن عشر و ۲۳۰ هزار تومن خسارات دادرسی. و بعد از دو ماه اجراییه مهریه به متن زیر برام ابلاغ شد. بنظر شما اگر جلب بنده صادر شود زوجه باید خودش پیگیر باشد یا خیر؟ چون من بخاطر نداشتن دارایی هم حاضرم سر به بیابون بگذارم و هم به زندان برم. محکو م علیه مکلف است از تاریخ ابالغ اجرائیه :
۱-ظرف ده روز مفاد آنرا بموقع اجرا گذارد(ماده ۳۴ قانون اجرای احکام مدنی).۲-ترتیبی برای پرداخت محکوم به بدهد.۳-مالی معرفی کند که اجرا حکم و استیفا محکوم به از آن میسر باشد. چنانچه خود را قادر به اجرای مفاد اجراییه نداند باید ظرف سی روز کلیه اموال خود را شامل تعداد یا مقدار و قیمت همه اموال منقول و غیر منقول، به طور مشروح مشتمل بر میزان وجوه نقدی که به هر عنوان نزد بانکها و موسسات مالی و اعتباری ایرانی یا خارجی دارد به همراه مشخصات دقیق حسابهای مذکور و کلیه اموالی که او به هر نحو نزد اشخاص ثالث دارد و کلیه مطالبات او از اشخاص ثالث و نیز فهرست نقل و انتقاالت و هر نوع تغییر دیگر در اموال مذکور از زمان یک سال قبل از طرح دعوای اعسار به ضمیمه دادخواست اعسار به مقام قضائی ارائه نماید واال به درخواست محکوم له بازداشت می شود (مواد ۸ و۳ قانون نحوه اجرای محکومیت مالی ۱۳۹۴. (۴-خودداری محکوم علیه از اعالم کامل صورت اموال به منظور فرار از اجرای حکم، حبس تعزیری درجه هفت را در پی دارد.(ماده ۳۴ قانون اجرای احکام مدنی و ماده ۲۰ ق.م.ا و ماده ۱۶ قانون نحوه اجرای محکومیت مالی۱۳۹۴ ( ۵-انتقال مال به دیگری به هر نحو با انگیزه فرار از ادای دین به نحوی که باقیمانده اموال برای پرداخت دیون کافی نباشد موجب مجازات تعزیری درجه شش یا جزای نقدی معادل نصف محکوم به یا هر دو مجازات می شود. (ماده۲۱ قانون نحوه اجرای محکومیت مالی۱۳۹۴.(۶-چنانچه صورت اموال پس از مهلت سی روز ارائه شود آزادی محکوم علیه از زندان منوط به موافقت محکوم له یا تودیع وثیقه یا معرفی کفیل توسط محکوم علیه خواهد
بود. تبصره ۱ ماده ۳ قانون نحوه اجرای محکومیت مالی ۱۳۹۴"

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اخذ حکم جلب بایستی همسرتان (شاکی ) شخصا اقدام به اخذ حکم جلب و نیز برای پیدا کردن و دستگیری شما نیز شخصا حضور داشته باشد .