مورد مذکور از مصادیق تصرف و یا مزاحمت می باشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۶ #57252541

درود
ازحضورتون راهنمایی درخواست می کنم
طبقه دوم ساختمان مسکونی زندگی می کنم ونورگیری مشاعی ست که پنجره های اتاق خواب وآشپزخانه ۱۲ واحد به آن باز می شود. یک واحد درطبقه اول اقدام به نصب سقف شیشه ای مات متحرک سه تکه نموده که همیشه یک تکه ثابت و۲تکه دیگه قابلیت باز وبسته شدن دارد ودرزمستان گذشته،عمدتا بسته بود.پنجره آشپزخونه خودش رو تبدیل به درب نموده که به نورگیر باز میشه و از سطح نورگیر استفاده شخصی کرده و میز ناهار خوری و سایر لوازم رو تجهیز کرده و غیر رسمی چند متر مربع به فضای اختصاصی واحدش اضافه نموده.
طبق صورت مجلس تفکیکی ساختمان، صراحتا نورگیر موضوعه به عنوان مشاعات تعریف شده است.
اما مشکل اساسی برای واحدم که بلافاصله طبقه دوم وبالای آن قرار گرفته ام:
سقف احداثی، هم سطح کف اتاق خواب و آشپزخانه واحدم قرار گرفته و محل تجمع فضولات پرندگان،پسماند پرتاب شده بعضی طبقات فوقانی،جمع شدن خاک و گل ناشی از مخلوط شدن با آب بارون،صدای ضربه بارون تندروی شیشه که مزاحم خواب شبانه و استراحت دراتاق خوابمان است.
هر روز در قاب پنجره مان منظره زشت و زننده موارد ذکر شده را ( خصوصا در زمستان ) ناظریم همچنین از منظر امنیت واحدمون،بدلیل فونداسیون آهنی محکمی که برای سقف ایجاد کرده و فاصله عمودی (ارتفاعی) تا پنجره اتاق خواب و آشپزخونه واحدم، حدودا ۱متر است،که بدلیل باز بودن دیوار بیرونی غربی ساختمان،می تواند مشکل امنیتی برای واحدم ایجاد کند.
شفاها بکرات با صاحب واحد یاد شده صحبت کرده وخواهان برچیدن مستحدثات شده ام که تاکنون موثر نبوده است.
می توانم خواهان قلع وقمع مستحدثات را نمایم؟
۲-مسیر "کیفری"یا"حقوقی"،کدامین موثرتر است؟
درخواست راهنمایی دارم وچنان چه وکلای محترم اعلام نظرفرمایند،سپاسگزارخواهم بود.

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به عنوان مزاحمت طرح و تقدیم شکایت نمایید.

با تامین دلیل نسبت به جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری اقدام نموده و سپس بر اساس آن دادخواست قلع و قمع مستحدثات را تقدیم دادگاه کنید.

سلام
شما می توانید به عنوان مزاحمت از ایشان شکایت نمایید

درود . ابتدا با تامین دلیل و بعد با استناد به نظر کارشناس دادخواست قلع و قمع مستحدثات را مطرح نمائید

با سلام
میتوانید به اتهام ایجاد مزاحمت و اعاده وضع به حال سابق از مرجع کیفری اقدام نموده و درخواست کارشناس نمایید تا در صورت صدور حکم ، نسبت به اجرای حکم مبنی بر برچیده شدن این مستحدثات اقدام شود.

امیدوارم پاسخ من به شما کمک نموده باشد.

ابتدا با تامین دلیل و اخذ نظریه کارشناسی موضوع را مکتوب و رسمی نمایید و سپس با استناد به گزارش کارشناس دادخواست قلع و قمع مستحدثات را مطرح کنید . قطعا موفق به دریافت رای خواهید شد .

باسلام
اگر این موارد گفته شده در مشاعات باشد میتوانید باارسال اظهارنامه تقاضای رفع اثر از مستحدثات نمایید ودر صورت عدم تمکین از طریق مدیر ساختمان میتوانید شکایت ایجاد مزاحمت وممانعت از حق نمایید