همسر دوستم گفته از من شاکی میشه که توی زندگیش دخالت کردم؛ میتونه از من شکایت کنه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۳ #57251205

سلام من دوستی در زاهدان دارم خودم ساکن مشهد هستم دوستم با همسرش به مشکل خورده همسرش بهش خیانت کرده و با زنی رابطه نامشروع داشته و وقتی دوستم فهمیده شوهرش رابطش با اون خانم رو علنی کرده و اون و صیغه کرده و الان یکساله دوستم و دو تا بچش و ترک کرده و با اون خانم زندگی میکنه طی این یکسال دوستم تلفنی یا پیامکی با من درد دل میکرد و گاهی از من راهنمایی میخواست و من هم باهاش صحبت میکردم و این اواخر گفتم بهش که اگر نمیتونی به این نحوه زندگی ادامه بدی جداشو اما باز هم تصمیم نهایی با خودته یک رپز شوهر دوستم میاد و بچه هارو هم میبره پیش خودش و دوستمو نمیگذاره بچه هاشو ببینه من به برادر شوهر دوستم پیام دادم و کفتم خداذو خوش نمیاد داداشت این کارو کرده و خواستم که با داداشش صحبت کنه حالا همسر دوستم گفته از من شاکی میشه که توی زندگیش دخالت کردم میخوام بدونم اون میتونه از من شکایت کنه در خالیکه از من آدرسی نداره و فامیلم رو هم نمیدونه و فقط شماره تماسمو داره و اصلا شکایتش به جایی میرسه؟به دوستم گفته پرینت خطت و میگیرم پیاماتونو درمیارم خط دوستم بنام داداششه به نام خودش نیست میتونه پرینتو بگیره؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در قانونی ماده ای برای دخالت نداریم و با فرمایشات شما چیزی را نمیتوانند اثبات نمایید خصوصا اگر دوست شما کلیه ادعاهای شوهرش را کتمان نماید