دستور قضائی نیازه یا اینکه مستقیم خودم میتوانم به عنوان یکی از وراث در روزنامه اگهی بدهم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۰ #57249708

من می خواهم کلیه وراث فردی را دعوت کنم به حضور برای تعیین تکلیف ماترک وی! چگونه می توانم این کار را بکنم؟ این اگهی بعدا قابل استناد هست یا خیر؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت ، و پس از آن دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید

با سلام خدمت شما ، در مرحله اول باید دادخواست گواهی انحصار وراثت را بدهید و بعد از آن نسبت به طرفین اظهارنامه ارسال کنید و در صورتی که پاسخی دریافت نکردید نسبت به تنظیم دادخواست تقسیم ترکه اقدام نمائید.

دوست گرامی شما پس از انجام مراحل گواهی حصر وراثت باید دادخواست تقسیم ترکه به دادگاه تقدیم کنید

باسلام.نیاز به انتشار آگهی شخصی توسط ورثه نیست. بلکه اول احدی از وراث؛باید گواهی حصروراثت از شورا حل اختلاف اخذ نمائید تا تعداد وراث و میزان سهام شان درآن مشخص شود.و فرم مالیات برارث از دارایی اخذ وبعد طی دادخواست تقاضای تقسیم ترکه بپیوست گواهی حصروراثت و لیست کلیه اموال منقول و غیر منقول و وجوه نقدی متوفی بین وراث به دادگاه محل میدی.

بهتر است اظهارنامه تنظیم کنید و اگر آدرسشون ندارید تقاضای آگهی کنید

در پاسخ به سوال شما اولا ابتدا می بایست مشخص گردد شما ورثه هستید یا ذینفح در ماترکه؟علی الحال چنانچه احدی از وراث هستید یا ذینفح( به طوری که ثابت کنید از ماترکه متوفی سهم دارید یا طلب ) می بایست دادخواست گواهی حصر وراثت (محدود یا نامحدود:بستگی به میزان دارایی های متوفی دارد) در شورای حل اختلاف اقدام و در صورتی که به اسناد هویتی ورثه (کارت ملی ،شناسنامه) دسترسی ندارید تقاضای استعلام ورثه متوفی از ثبت احوال در ضمن دادخواست مطرح کنید جهت گرفتن گواهی حصر وراثت نیازی به حضور کلیه وراث نیست هر کدام از وراث یا شخص ذینفح می توانند نسبت به گرفتن گواهی حصر وراثت اقدام کنند

دادخواست تقسیم ترکه را به طرفیت تمامی وراث تعیین شده در گواهی حصر وراثت مطرح نمایید