فقط رسید ۱۰ تومن واریز کارت به کارت داره مال یک سال قبل تر و پیامک های معمولی که من تا حدودی گفتم بهت میدم حالا ولی مال بیشتر از ۶ ماهه قبله می‌تونه کاری بکنه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۱۰ #57187634

سلام.
یه بنده خدایی بابت یه شراکت کوتاه مدتی که کار رو بهش نمیدادن بمن گفت ساپورت مالی می‌کنه و من بجاش برم جلو. ولی بعد یه ماه از اونجا اخراج شد و من موندم با کلی کارگر و بدهی و اون آقا هم گفت من که شریک نبودم و ننوشتیم پس پول منو پس بده. الان فقط رسید ۱۰ تومن واریز کارت به کارت داره مال یک سال قبل تر و پیامک های معمولی که من تا حدودی گفتم بهت میدم حالا ولی مال بیشتر از ۶ ماهه قبله. می‌تونه کاری بکنه یا نه؟
ممنون از همه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان طرح دعوا مستند ب مدارک موجود برای مطالبه وجوه وجود دارد

دادخواست مطالبه وجه بدهند ...

با سلام، می‌توانند به استناد فیش واریزی وپیامک‌ها دادخواست مطالبه‌ وجه بدهند.

سلام بله می‌توانند با استناد به فیش های واریزی دادخواست مطالبه وجه دهند

درود: بله می تواند شکایت کند، با توجه به فیش واریزی و پیام های ارسالی می تواند اقدام قضایی نماید. شما می توانید از طریق مسالمت آمیز طی یک صورت جلسه تنظیمی توافقی مرحله به مرحله پرداخت کنید.

بله میتواند مطالبه نماید.

باسلام .بله میتوانند به استناد فیش واریزی وپیامکها دادخواست مطالبه وجه بدهند